Wij streven naar fairtrade

WIJ STREVEN NAAR FAIRTRADE
We streven naar een beter Sri Lanka voor alle bewoners van dit mooie eiland.
Jij boekt bij lokale partners. Zodat zij een eerlijk salaris verdienen en het geld niet in Nederland blijft hangen.
Je betaalt bij aankomst. Op die manier loop jij geen risico, krijgen wij meteen betaald en draagt jouw geld meteen bij aan de lokale economie.
Samen maken we Sri Lanka zo beter. De economie draait op toerisme en wij zorgen samen met jou dat wij en onze partners eerlijk verdienen.

NIEUWE TIJDEN VEREISEN EEN NIEUWE VISIE EN AANPAK

Wij zijn een team van gedreven, 2-de generatie Sri Lankaanse reisprofessionals. Wij koppelen jou graag met onze eilandgenoten en geven jou zo de mogelijkheid om het echte Sri Lanka te ontdekken. Wij verdienen lokaal aan jouw rondreis, in plaats van de Nederlandse reisorganisaties. Omdat je waarschijnlijk precies weet wat je wilt zien hebben wij een aantal hele mooie rondreizen voor je gemaakt, die je compleet kunt aanpassen naar je eigen wensen. Ook kun je bij ons elke reis precies op de datum boeken waarop jouw vlucht aankomt. Je vlucht boek je lekker zelf, daar heb je ons niet voor nodig en die boek je precies op de datum en tijden en vanaf het vliegveld dat voor jou het gemakkelijkst is en jou het beste uitkomt.

Wij geloven niet in grote groepen en verplichte excursies, maar juist in een persoonlijke aanpak met een privé chauffeur die geheel tot jouw beschikking staat en precies stopt op de plekken die jij interessant vindt. Jouw Engelstalige privé chauffeur is ook 24/7 voor jou beschikbaar mocht er iets gebeuren, hij is jouw backup samen met ons.

Doordat wij alles lokaal regelen bij onze eilandgenoten (zonder tussenpersonen) kunnen wij deze rondreizen enorm scherp aan jou aanbieden. Je betaalt pas als je in Sri Lanka bent (wel reserveer je met je creditcard), dus je loopt ook geen financiële risico’s.

DE STICHTING FAIRTRADE TRAVEL NETWORK heeft het voor ons mogelijk gemaakt om deze website voor jou te maken. Zij bieden kleine ondernemers in ontwikkelingslanden een website platform om hun reizen direct aan de Europese consument aan te bieden. RondreizenInSriLanka.nl is een handelsnaam van Tour on Land Pvt. Ltd., 380/85 Bullers Road Colombo 7, Sri Lanka. Tour on Land Pvt. Ltd. Is een geregistreerde en volledig gecertificeerde reisorganisatie in Sri Lanka. De directie wordt gevoerd door Johana R. Jayathunge, een door de wol geverfde reisprofessional die haar sporen heeft verdiend in alle facetten van het reiswezen. Ze is IATA gecertificeerd en een specialiste in zowel in- als outbound travel.

Neem contact met ons

contact

Toon me de reizen

Hollands kanaal  bij Negombo RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 1 week

Kies uit drie verschillende rondreizen in Sri Lanka van ongeveer een week: van Expedition Leopard tot The King route.

Negombo strand ondergaande zon RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 2 weken

Ontdek de mooiste plekjes van Sri Lanka tijdens de 14-daagse rondreis. Gedurende de reis ontdek je de veelzijdige cultuur en natuur van Sri Lanka.
Negombo lagune boottocht RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 3 weken

Bezichtig de prachtige tempelcomplexen en reis door de dichte jungle en pittoreske dorpjes van Sri Lanka tijdens de 20-daagse rondreis The Garden of Eden.

Negombo kanaal RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis op maat

Stel je eigen rondreis samen: boek een basisreis, voeg eventuele excursies toe en verleng jouw reis – indien gewenst - met een strandvakantie.
guest) {?> echo ""; guest) {?> echo "";

® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed by Stichting Fairtrade Travel Network

Some icons provided by Icons8 | sitemap