Eenvoudig je eigen rondreis samenstellen
Engelstalige gidsen
Boek rechtstreeks in Sri Lanka & betaal jouw reis pas bij aankomst
Meer dan 27 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Sri Lanka

Disclaimer

Deze website is opgezet als informatieve site en heeft als doel het vrijblijvend informeren van onze eventuele klanten bij de voorbereiding van hun reis.

RondreizenInSriLanka.nl heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld en streeft ernaar dat alle informatie op de site juist en volledig is. Ook doen we ons uiterste best om de informatie op onze site zo actueel en accuraat mogelijk te houden. Wij blijven continu bezig met de ontwikkeling van onze reizen en het bijwerken van de informatie hierover op onze site.

Echter: de op deze website vermelde informatie is zo veelomvattend en afhankelijk van externe factoren, dat RondreizenInSriLanka.nl de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie niet kan garanderen en dus kan RondreizenInSriLanka.nl geen enkele verantwoordelijkheid dragen indien bepaalde informatie niet blijkt te kloppen. RondreizenInSriLanka.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op de website ten allen tijde te veranderen, te verbeteren of te verwijderen.

De uitgever van deze website heeft er naar gestreefd de auteursrechten van de illustraties in deze website te regelen volgens de wettelijke bepalingen, zoals de Auteurswet 1912 die stelt aan het gebruik van teksten waarop auteursrechten rusten en het gebruik van al bestaande illustraties. Zij die desondanks menen zekere rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog tot de uitgever van deze website wenden met een verzoek tot verwijdering van deze illustraties of teksten, dan wel met een voorstel tot vergoeding voor het gebruik van deze.

Rondreizen in Sri Lanka

7 dagen per week bereikbaar
van 7:00-23:00

Tour on Land Pvt. Ltd.
38 0 / 85 Bullers Road Colombo 7
Sri Lanka

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boek uw rondreis op maat

Rondreizen in Sri Lanka

Tour on Land Pvt. Ltd.
38 0 / 85 Bullers Road Colombo 7
Sri Lanka

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06 81 19 22 23
® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed and facilitated by Stichting Fairtrade Travel Network