Eenvoudig je eigen rondreis samenstellen
Engelstalige gidsen
Boek rechtstreeks in Sri Lanka & betaal jouw reis pas bij aankomst
Meer dan 27 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Sri Lanka

Reikwijdte van onze service

Via deze website bieden wij Tour on Land Pvt. Ltd. Sri Lanka handelend onder de naam RondreizenInSriLanka.nl en haar geaffilieerde (distributie)partners) een online platform aan waarop alle soorten tijdelijke accommodatie (bijvoorbeeld hotels, motels, hostels en bed & breakfasts, gezamenlijk de "accommodatie(s)") en vervoer voor reservering aan te bieden en waar bezoekers van de website dergelijke reserveringen kunnen maken. Als u een reservering maakt via RondreizenInSriLanka.nl, dan gaat u een (contractueel bindende) relatie aan voor de reis die u reserveert.

De informatie die wij vrijgeven bij het verstrekken van onze diensten is gebaseerd op de informatie die de logiesverstrekkers en vervoersbedrijven ons verschaffen en hebben verschaft.

Wij besteden veel aandacht en zorg aan het aanbieden van onze diensten, maar wij zullen de informatie niet verifiëren en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke fout dan ook (inclusief in het oog springende en typografische fouten), welke onderbreking dan ook (of deze nu door (tijdelijke en/of gedeeltelijke) defecten, herstelwerkzaamheden, opwaardering, onderhoud van onze website of iets anders optreedt), inaccurate, misleidende of niet-waarheidsgetrouwe informatie of het ontbreken van informatie.

Elke logiesverstrekker en vervoerder is zelf te allen tijde verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid en juistheid van de (beschrijvende) informatie (inclusief beschikbaarheid) die op onze website wordt getoond. Onze website is geen (en dient ook niet te worden beschouwd als een) aanbeveling of een goedkeuring van de kwaliteit, het serviceniveau, de classificatie of het aantal sterren van enige accommodatie die beschikbaar wordt gesteld.

Rondreizen in Sri Lanka

7 dagen per week bereikbaar
van 7:00-23:00

Tour on Land Pvt. Ltd.
38 0 / 85 Bullers Road Colombo 7
Sri Lanka

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boek uw rondreis op maat

Rondreizen in Sri Lanka

Tour on Land Pvt. Ltd.
38 0 / 85 Bullers Road Colombo 7
Sri Lanka

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06 81 19 22 23
® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed and facilitated by Stichting Fairtrade Travel Network