Eenvoudig je eigen rondreis samenstellen
Engelstalige gidsen
Boek rechtstreeks in Sri Lanka & betaal jouw reis pas bij aankomst
Meer dan 27 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Sri Lanka

Strandverlengingen


Trincomalee wit zandstrand

OOSTKUST: TRINCOMALEE /NILAVELI

verleng je reis vanaf €34,50 per persoon per nacht

Trincomalee en Nilaveli liggen aan het strand aan de oostkust. Het ondiepe water en eindeloze witte stranden maken Trincomalee een zeer geliefde strandbestemming. Geniet van je rust, van het strand of verken Trincomalee met haar koloniale gebouwen zoals het oude Hollandse Fort Frederic, de Koneswaram Hindoe tempel en de Kanniya warmwater bronnen.

Kalkudah strand met ondergaande zon

OOSTKUST: PASSEKUDAH /KALKUDAH

Verleng je reis vanaf €47,50 per persoon per nacht

Passekudah en Kalkudah liggen aan het strand aan de oostkust. Het ondiepe water en eindeloze witte stranden maken Passekudah een zeer geliefde strandbestemming vooral ook bij de lokale bevolking. Hier bevinden zich daarom de hotels. Op 5 minuten lopen, 1 1/2 minuut in de Tuc-Tuc, is het strand van Kalkudah. Hier vind je uitgestrekte smetteloos witte stranden die je voor jezelf hebt.

Strand bij Tangalle

ZUID-OOSTKUST: TANGALLE

Verleng je reis vanaf € 34,50 per persoon per nacht

Tangalle is een vergeten stadje gelegen direct aan het strand, aan de Zuid-Oostkust. In het stadje zelf vind je overal sporen van het koloniale (o.a. Nederlandse) verleden. Het heeft een leuk haventje met een prachtig uitkijkpunt. Van april – september zijn er in de buurt van Tangalle in Rekawa ’s avonds en ’s nachts schildpadden te zien die hun eieren op het strand leggen.

Strand bij Mirissa

ZUIDKUST: MIRISSA

Verleng je reis vanaf €40,50 per persoon per nacht

Mirissa aan de Zuidkust is een palmparadijs met meerdere baaien met prachtige witte stranden. Hier kan je genieten van een tropische cocktail, een lekkere curry eten op een van de terassen en zwemmen in tropische wateren. In het hoogseizoen is Mirissa voor veel jonge backpackers een party-bestemming.

Duiken bij Hikkaduwa

ZUIDKUST: HIKKADUWA

Verleng je reis vanaf € 29,- per persoon per nacht

Hikkaduwa is gelegen direct aan het strand. Los van de uitgestrekte stranden is Hikkaduwa ook vooral bekend geworden als duikers paradijs (beste tijd nov-april). Je kunt duiken bij het rif of naar scheepswrakken in het Nationaal park. Hikkaduwa heeft eindeloos veel restaurantjes en bars en ook nightlife is er uitbundig.

Negombo strand

WESTKUST: NEGOMBO

Verleng je reis vanaf €29,- per persoon per nacht

Negombo is een traditionele Sri-Lankaanse vissersplaats met uitgestrekte stranden aan de westkust. Het kleine stadje heeft verschillende gebouwen die stammen uit de Portugese en Hollandse koloniale tijd. Geniet van de kleurrijke vissersboten in de haven, ervaar het hectische centrum met de straatverkopers, eet in 1 van de vele restaurantjes en drink je drankje aan het zwembad of op 1 van de vele terrasjes.

Rondreizen in Sri Lanka

Tour on Land Pvt. Ltd.
38 0 / 85 Bullers Road Colombo 7
Sri Lanka

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06 81 19 22 23
® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed and facilitated by Stichting Fairtrade Travel Network